+34 618 546 663 | Adres: Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Spanje.

SERVICE VOOR BATTERIJVERVANG

OPPERVLAKTE BATTERIJ VERVANG SERVICE

Via de technische dienst die wij bieden, kunt u de reparatie of vervanging van de oppervlaktebatterij verkrijgen .

De batterijen  kunnen  fysieke of interne storingen vertonen of vertonen , waarvoor uw  Microsoft Surface-apparaat  al zijn functionaliteit verliest.

Het goede nieuws?

Met onze  service voor het vervangen van de batterij aan de oppervlakte krijgt uw apparatuur onmiddellijk weer zijn functionaliteit.

Evenzo hebben we de tools, componenten en opgeleid personeel om u de beste  service-ervaring te bieden .

De functionaliteit en  het ontwerp van de Microsoft Surface-apparaten staat buiten kijf , maar we kunnen de grote verscheidenheid aan gebreken die in deze apparaten zijn ontdekt, vooral in de  Surface-batterij , niet ontkennen .

HOE WEET U WAT UW OPPERVLAKTEBATTERIJ NODIG HEEFT?

Het is belangrijk op te merken dat, voordat u begint met een reparatie of een beslissing neemt over het vervangen van een onderdeel, het belangrijk is om volledig zeker te zijn van de fout die uw Microsoft Surface-computer vertoont.

Een van de meest constante storingen in de oppervlaktebatterij , waarvoor klanten op zoek zijn naar onze diensten, zijn:

De oppervlaktebatterij blijft alleen branden wanneer deze is aangesloten op de oplader.

Surface-batterij laadt niet op.

De batterij laadt niet volledig op.

De batterijlading gaat niet lang mee.

GRATIS diagnose

We bieden een volledig gratis diagnostische service, uitgevoerd door ingenieurs en gespecialiseerd personeel in technische service van microsoft-oppervlakteapparatuur.

VRAAG ONZE SERVICE IS WAT U NODIG HEBT!

Wat u nodig hebt, zijn getrainde experts in microsoft-oppervlakteapparatuur om de batterijwissel aan de oppervlakte met succes uit te voeren . Op dezelfde manier vindt u in onze faciliteiten de originele gereedschappen en reserveonderdelen om de batterijwissel aan de oppervlakte uit te voeren.

Surfacelabs

Beleef de beste ervaring in technische dienst in Madrid.

U vindt de beste professionals, diagnostiek, offertes en klantenservice in onze faciliteiten.

Budget zonder verplichtingen

ALS U NIET HEEFT ONTDEKT WAT ER PRECIES MET UW APPARAAT GEBEURT OF ALS U DE REPARATIE DIE U ZOEKT NIET KUNT VINDEN, KUNT U ONS SCHRIJVEN

Bel ons