+34 618 546 663 | Adres: Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Spanje.

Neem contact met ons op

7

We Create Engaging Experiences

telefoon

+34 618 546 663

Adres

Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Spanje.

Wij zijn Surface Labs, specialisten in Surface-reparaties, voor al je vragen kun je bij ons terecht. In deze video leren we je hoe je op een Microsofij gaat zwellen en de scharnieren beschadigt Surface Pro 5 kunt voorkomen dat de batterd raken. onze video en abonneer. ..

TECHNISCH PERSONEEL

DIAGNOSE EN GRATIS OFFERTE

SNELLE REPARATIE

VEILIGHEID VOOR UW APPARATUUR

Meningen van onze klanten

Tevreden klant

Juan Pablo Torres

“Het belang van gegevensprivacy was de reden dat ik besloot met hen samen te werken. Ze repareren alle apparatuur die we hebben. Het is een bedrijf met een werkbeleid, waardoor het makkelijk is om met ze samen te werken.”

Tevreden klant

Valeria Lizano

” Zij zorgen voor al het onderhoud van de Surface van de commerciële afdeling, ze lossen de problemen altijd snel voor ons op. En als we een incident hebben gehad, reageren ze net zo snel op de garanties, die zijn er maar weinig.”

Tevreden klant

Miguel Diaz

“Ik ben blij dat er dergelijke technische diensten zijn, ik heb mijn Surface Pro 7-scherm dezelfde dag laten vervangen. Ik was een paar uur gestopt. Ze hebben ook goede prijzen » «De beste technische services van Microsoft Surface 2022»

kosten zonder verplichting

Als u niet precies hebt gevonden wat er mis is met uw computer of als u de reparatie die u zoekt niet kunt vinden, schrijf ons dan zodat we u kunnen helpen met het probleem.

 

Bel ons